Direktlänk till inlägg 8 maj 2011

Williams uppsöka slutet kretslopp av nedgång

Av fopna baran - 8 maj 2011 16:09

Om tanken var att väcka uppmärksamhet, Williams lyckades verkligen. Välja Mike Coughlan, en av två män i centrum för 2007 års "spion-gate" skandal att stå i spetsen dina försök att vända en cykel av nedgång är garanterat att få dig rubriker .

Detta är trots allt mannen som, när han var anställd som McLarens chefsdesigner, skickade sin hustru till fotokopia nästan 800 sidor med Ferrari teknisk information i en lokal butik.Föga förvånande assistent fick misstänksam, ringde Maranello , och resten är historia.McLaren var ytterst böter $ 100m och kastas ut av det årets konstruktörs-VM.

Coughlan förbjöds från F1 i två år och har fyllt sin tid sedan designa en bil för armén , som arbetar i det USA-baserade Nascar stock-car-serien och, kortfattat, för dödfödda Stefan Grand Prix team.

Men nu är han tillbaka, efter ett beslut av Williams att anställa honom som maskinchef i enombildning av deras tekniska avdelning som syftar till att återta glansdagar den tredje mest framgångsrika laget i F1 historia.

Som en del av de förändringar, Sam Michael, som varit teknisk direktör i sju år, och Chief aerodynamiker Jon Tomlinson har båda sagt upp sig, även om de kommer att stanna i sina nuvarande roller fram till slutet av året.

Och i den kanske viktigaste förändringen av alla, kommer Williams grundare Patrick Head i pension från sin roll som chef för teknik senare i år, trots att han kommer att fortsätta att medverka i både F1-team och andra speciella Williams systerföretag som aktieägare och styrelse medlem.

Head är en av de mest erfarna och allmänt respekterad män i F1 så, för de många både inom och utanför F1 som bryr sig om huruvida detta ikoniska lag kan återfå åtminstone en del av sin gamla form, är hans fortsatta engagemang lugnande.

Eftersom dessa förändringar har gjort klart, dock kan dessa förhoppningar inte längre placeras i Head eller ens, i viss utsträckning, team grundare och ägare Sir Frank Williams, som bildade ett av de mest anmärkningsvärda partnerskap i F1 historia.

Mannen som har fått i tömmarna är ordförande Adam Parr, som var formellt benämns som mannen som ansvarar för dag till dag driften av Williams förra sommaren.

Sedan dess har Parr och sju personer ombord Williams verkligen varit ringa på förändringar.

Den första var beslutet att återkalla de lovande tyska Nico Hülkenberg , som imponerade mer under sin debut säsong under 2010, och ersätta honom med Venezuelas Pastor Maldonado .

Att döma av deras karriär hittills, är Maldonado inte Hülkenberg är lika på förmågan, men han kom med en stor och långvarig sponsoravtal från sitt lands statliga oljebolaget.

Beslutet att anställa honom, då, var en effektiv entré som länge Borta var de dagar Williams är framgångsrika nog att välja sina förare på meriter och låta deras resultat på rätt spår leverera den nödvändiga sponsring resurser. Denna särskilda ekvation brutits av tidvattnet av vikande resultat.

En andra kontroversiella beslut flöt laget på Frankfurt-börsen, vilket gör det effektivt det enda F1-team för att vara ett börsnoterat bolag - även om det naturligtvis Mercedes och Ferrari är indirekt anges genom sina moderbolag.

Det har inte gått särskilt bra hittills. Aktierna föll på sin första dag för handel och nyligen hade förlorat en tredjedel av sitt värde. De återhämtade sig dock på tisdagen efter nyheten om förändringar på laget.

Det faktum att det fanns ett uppsving är intressant i sig - det är inte nödvändigtvis vad man kan förvänta sig i samband med ett beslut att anställa en man i centrum av en av de två största skandalerna i F1 under de senaste fyra åren.

Men medan Coughlan återkomst var verkligen en överraskning för många i F1, kanske som speglar en viktig sanning om sin utnämning, framfört en av Williams och Parr själva. Spy-gate var länge sedan, har han avtjänade sitt straff, är det förmodligen dags att gå vidare.

Det verkar onekligen vara McLarens syn på saken. "De händelser som ledde fram till beslutet att säga upp Mike's kontrakt inträffade nästan fyra år sedan, säger en talesman till BBC Sport. "Han är en erfaren ingenjör och Williams är en berömd lag som vi alla skulle vilja se återhämta sig till bättre resultat."

Den ombildning vid Williams följer de värsta start på en säsong i lagets historia, med förareRubens Barrichello och Maldonado inte poäng i de tre första tävlingarna. Men oacceptabelt som det var, som Williams själva har beskrivit det, det som verkligen fick förändringarna var skillnaden mellan "on-track prestanda och försäsongen förväntan.

För ett antal år nu, har Williams startas varje F1-säsong förkunnar att deras nya bil var den som skulle ge en återgång till form. Skillnaden under 2011 var att denna gång de verkligen trodde på det.

Den nya FW33 är en ganska radikal design, med en anmärkningsvärt liten växellåda, vars avsikt var att frigöra så mycket luftflöde som möjligt vad som nu är det kritiska området längst ner på den bakre vingen.

"I år har vi verkligen trodde att vi skulle komma ut och slåss, säger teamets chef för kommunikation, Claire Williams, Frank dotter, på onsdagen. "Vi trodde att vi hade potential för fler pallplatser bara att hitta den verkligheten var vi hade regredierat ytterligare. Efter hur många år, det var inte acceptabelt längre."

På kort till medellång sikt är det Coughlan som har blivit anklagad med att vrida på lagets öden runt. Den 52-årige skall anses vara för Michaels soon-to-be-ledig roll. Och även om de slutligen utse någon annan som teknisk chef, är Coughlan ansvarig för nästa års bil och kommer utan tvekan att förbli en nyckelfigur i den tekniska avdelningen för några år framöver.

Han är en man av stor erfarenhet - han har varit i F1 sedan 1984 och har arbetat för Lotus, Benetton, Ferrari, pilar och McLaren. Han betraktas som mycket ljus, entusiastiska och hårt arbetande, även om han är, som någon sa till mig på onsdagen, "inte precisAdrian Newey ".

Det var lite hård. Newey, mannen ansvarig för Red Bulls nuvarande perioden av dominans, är ett geni, en av de största ingenjörer i F1 historia. Problemet för alla andra F1-team är att han är en av ett slag. Men du kan se varför jämförelsen gjordes - deras gemensamma historia betyder att det är Newey skugga som hänger tyngsta över Williams.

Lagets stava högst upp på F1 slutade med hans avresa för McLaren. Den slutliga bil han haft ett inflytande på, 1997 FW19, var den sista Williams att vinna en titel. Och de har aldrig varit densamma sedan.

Frank Williams har erkänt att låta Newey gå, inte ansluter sig till hans krav på mer engagemang i driften av laget, var hans största misstag. Men väntar en återgång till den tiden, den snabbaste bilen i F1, av årstiderna - hela epoker - av dominans, är en önskedröm, som Parr själv erkänner.

När jag frågade honom inför säsongen varför Williams inte hade vunnit en tävling sedan 2004, vände han på frågan tillbaka på mig. "Låt oss nu gå runt, sade han. "Varför skulle du förvänta Williams fick Ferrari?"

Det var en rättvis punkt. År av bristande prestanda har producerat en ond cirkel av nedgång. Brist på resultat gör det svårare att locka de bästa förarna och sponsorer med stora pengar. Brist på resurser gör det ännu svårare att producera en vinnande bil. Och inte att kunna attrahera en man som kan överskrida det - en Hamilton , en Alonso - gör resultatet ännu mer svårfångade. Så fortsätter det.

Även Barrichello s stora erfarenhet och högt ansedd tekniska förmåga, som hjälpte Williams återhämta sig från en dålig start förra året, har hjälpt dem inte producera en konkurrenskraftig bil 2011.

Coughlan jobb är alltså inte återvända Williams sina tidigare höjder, utan att återupprätta anständighet, få dem tillbaka på rätt köl. Endast då kan de tänka på att gå vidare.

images of a blue heeler lab mix brazzer 3 billy goats gruff sequencing cards tattoos norwegian solbiatop user and pass for purenudism lois masterbaiting game womenroulette chat powerchute business edition password debby ryan fakes norweigan tattoos chemistry experiment poem by bart edelman how to seduce a leo woman bi cuckold tubes skit about courage good song quotes aypapicomics blank 4 by 4 bingo cardm quotes about nieces class officer speeches 2 men and one horse sin cazones after class episodio 1 2 men1horse 2 men and a stump hintia creampi ride mujeres encalsones aquarius woman otpc2000 ethical in nursing quotes forklift licence, ottawa gauge picture chart cheats sweet anais 2 jizz toward her tube divorcing a functioning alcoholic husband poems about healthy eating debby ryan super fake jab farm lessons online free danielle smith full us bank auto payoff played quotes yamasa slot machine parts ipod beastiality jabs farm lesson aundrea fimbres pregnant percy jackson porn lori petty nude picture made with letters lobstermania slot wolverine cakes me being black bred halyard pictures contrast couplet poems mapofnc poetry about multi-step equations clone wars henta debby ryan nacked stardoll cheats and free stuff hamerphedite elevator cab dimensions otc glucose testing sugar m f otk spanking unique way to jack off video keno payouts nature limerick poems how to make accordion necklace ncct practice test free for medical billers watch full length futanaria videos liza galitsin gallery fotos de camel toe sarah evan fakes chi square post hoc picture of a colonial silversmith m1 grand toy coordinate pictures calzones de mujeres concrete poems about flowers poems about seperation sterling jewelers black bred naked.fat.girls cole sprouse s cock tower defence 4 masterbaiting record forever 21 online job application shooting xanax smooth deepthroat picture of jailer alaskan ammolite beastality ring anekee van der velden is she real anna semenovich in uniform xtube gay things to masterbat to miranda cosgrove image fap mousetrap catapult remington shotguns over under deutsche bank citbank inferencing worksheets incest for ipod text forwards 2 girls and 1 cup android vladmodels list xanga quotes amanda rendall, pichunter gordasteniendozexo debby ryan nakked poems of the 1940 s emily osment n gen mommy jerks son sleeping boys fondled clothing drawings who playes bailey pokemon hintia cmnf parties in chicago il hot guyanese women blank 4 x 4 bingo card deface her face her face .com vocabulary workshop level blue jr dragster wing african american poetry about sympathy miranda cosgrove imagefap poems for sweet 16 from mother origami money coat christy canyon redtubeyoujizz mathwizardoswego the cay cliff notes intitle:live veiw - axis blank bingo boards 4x4 2 girls 1 cup for android healthy eating poems facebook photo album names cute a fake number for surveys pic of laugh now cry later clown faces motivational poem for women ay papi comic masterbating men videos red tube 2257 all td hacked dog knoting and woman matserbation sstories tight chest pale face old women in ottawafuck ari golds wife cherry master slots golf ball trebuchet plans dorian from brazzers blank bingo cards4x4 jason blank cubefield 2 last level dt06 connector navy husband poem army certificate of training cmnf pics pic of other ways to jack off autograph bingo examples freehostia.cubfield .com beastiality mobile sleep with small breaks stiff neck metal taste blank 4x4 bingo cards water bloons tower defence 4 hacked version lego pistoler mounster energy shoes beginner crochet doily rhyming love quotes otk spanking sweet 16 poems whirligig pattern watch bible black mobile good lyrics for statuses detroit free press vacation stop texting smileys rulett chat recommdation letter for nursing school netvideogirls beach need a picture of a chariot unblocked dirtbike games getting back poems and riddles ocean: uprise of descent long poems about clouds xxnx prostate porn for palm pre plus hemorphidite beastality fratpad clips kimberly williams paisley nuda clone wars hentai pictuers of boiles on your privet parts gratis camel toe bilder oceans labelling worksheet monologues from hairspray cuckhold bi tube pubic hair development pics bigastube vladmodels forum bratz pictures turning 30 quotes frat pad clips the notebook quotes from the book http: www.google.com m source android-home free wire size for well pumps outlining for 6th grade one pot method how to symptoms stiff neck metal taste 9 month anniversary poems spandex xxxx gold coast cinema bolingbrook illinois otk stories shaved mole self cuninglingus math nursing problems videos de mujer eyaculando imagefap miranda cosgrove the barn analysis seamus heaney debby ryan nua cynthia hentai from pokemon detroit airport gate m1 garand toy guns 3d todlercon banksy stencil downloads password purenudism bowser costume what is outline construction programme armstrong embossing leveler wife being bred why are aquarius men so distant used cherry master student test for outliers cute jokes for girlfriend celexa alcohol cravings free precious moments pictures to color www.xnxxx.com v deos cojiendo wife tries dog knotting fotos violaciones trade poems elevator dimensions ear gauge card loose broke pearls online iphone animal ses alliteartion maker bloons tower defense hacked lara latex tube brazzers limerick poem small business loan grant graffiti name creator cockv ore trec decking plotting points to make a picturep black bible tube other words for cum skit ideas itunes redemption codes fomous river poem sears scratch and dent delaware videos i feel myself whistle pendant horse furry brazzers trailers collection hentai hard cumming an outline for a personal essay 9month anniversary poem freecasinoslotmachines routine claim letter jennifer lothrop smoking cibc travel insurance pam s poetry:testosterone sea love hina doujinshi english ikea beanbag courtnet cox doggy catholic retreat activities otman machine error jizz job deutsche telekom tarife story poems about basketball how to decorate a giant cupcake pain down left arm, across back doorless showers how to center html in downelink spanking soundboard pasco sheriff arrest records farm lessons dastansexy amanda rendall man karen dreams video looking for 16th birthday jokes writeing class president speech farm lessons jab free free trash truck games nudism password pok mon seks story debby ryan en traje de ba o poems of immigration sexcetera latex frat pad.com island http: www.google.com m client ms-android-verizon outline of asthma self cunninglingus the continents for second graders vehicle development milestones x jizz football poems goodgame poker hacked straight guys masterbating dichos de amor amanda rendall smoking rhyming sport love quotes poems for dead babies in the wound ottawa county driver license look up fake debby ryan fablehaven poems blank western states of us map after class lesson online funny quotes about turning 30 cvs false positive pregnancy test code itunes empty emily osment nackt birthday poems lost loved ones cute jokes girlfriend threatening poems internal memorandum of law redemption codes itunes where can i find good animal porn pure nudims password pokemon dawn sexstories stardoll cheats for stuff side bangs and layers redtube pokemon poems lost loved ones birthday medical team names are there better ways to wack off the help spark notes atls questions love hina doujinshi johnny test porr boy otk sexomy trike make wanted one piece one guy one jar vladmodels forum models picture of positive cvs pregnancy test camilla jayne quance forever 21 application formsx radio shack 49-451 cortney cox doggy two men 1 stump myself tube xxx ghetto writing generator imagery chemistry experiment bart edelma quotes about turning 30 sample teaching care plan pictures out of keyboard symbols women breastfeeding men videos penatol detox nature limeric poems bloons td 4 history of football speeches men that are cockold tube certificate of training template poems of grandfather passing debby ryan fake nude cute facebook album names funny names for a weight loss group boys bowl haircut regina o-ring chain iphone animal sex fire hot poems do you need to put chemicals in a humidifier ay papi http: www.google.co.uk m search client ms-hms-tmobile-gb&channel web cryptogram poetry hemophidite debby in a bikini aztecsfood boner blog diaperpoop macy slot machine manual after class lessons phimchuong perthnow hardest game superlatives list for yearbook gold coast cinema bolingbrook cinemaj black custom hubcaps cock vore picture of a condom immigration poems fotos de cameol toe gratis lyra hentai phim chuong.com mum bjs me a picture of debby ryan in a bikini steamfitters in chattanooga poems about telephone culeando dichos de la vida cleopatra keno for free deutschetelekom tarife keno payoffs keno slots free mures eyaculando comcast antivirus gratis poems about pollution synonyms powerpoint tea leoni in shower forever 21 application forms jovensitas farang ding dong pan 78 hottest guyanese women can i watch 2girls1cup on my android daycare notice ass galore tube terry fox poems army narrative poems sally morrison jwt anekee vandervelden baking classes in atlanta ga for teenagars camilla jayne video cmnf history a picture of a talent show the barn seamus heaney analysis lucy zara surfing bracelets symbolism on the great gatsby ethics in nursing quotes pictures of curvy women apple green paint amanda rendall pictures bloods gang quotes mechadoll guys masterbating beastality tube ,com monogram generator poems about basketball jelly chili meatballs he pain olympics hentia mobile max frat pad video of different ways to jack off sexy guyanese women ring bearer poems ask picture made from letters oceans and continents label worksheet mujereseyaculando symbolism in the great gatsby jennifer taylor in the nude cancer and pisces in bed currency etf deutschebank sexcetra sydney good luck friend poem antelope antlers for sale poems poems about demons oggi s pizza nutritional information pumpingherpedal.com 6 month anniversary quotes blank 4x4 bingo cards short poems using literary devices love hina doujin earring spacer reindeer poems green light gatsby symbolism soluce anais solbiato lopsterfreeslots skit ideas for high school lobster mania descargar how to draw rose tattoo taiga abiotic biotic factors beastiality on iphone 40 year old men fashion electric motor insulation class f name poems for free made in america motocross birthday invitations dirty tube make bubble writting sexcetera in france ferdowsi poems diario extra de ecuador guayaquil ay papi german taiga abiotic and biotic factors pattern for build a bear bear daily free photo cunninglingus gay furry horse poems on immigration. m1 garand toy gun bear claw necklaces for men furry shota cmnf doctor shooting bench main differences between rhit ans rhia devany cars in hastings lyrics statuses www. nepali.mustishar bible black tube cute owl stencilm http: www.google.ca jay from fratpad man bi curious tubes rifle cartridge size chart otaku t-shirt pokemon emerald cheats how to jack off video seniors 2012 slogans uploaded mobile sextapes peddlers village outlets shapes of shape poetry shotatube bromas en espa ol 12 4x6 picture frame how to draw tattoo rose zoo tubes erma bombeck poems cute photo album names was aundrea pregnant utub otis boykin resistor on gagreport youpr n fratpad everything zoe zawadzki graffiti name maker how to use a walmart money card on xbox live bridal shower cake wording otagiri manufacturing company mbs farm logo media cartoon butt crush patio color pages bible black new testament rule megavideo richard macwilliam medical teaching care plans still waters poetry smurf charms
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av fopna baran - 8 maj 2011 17:21

Nästan alla som läser kommer, antar jag, har njutit en Dourif prestanda någon gång i sitt liv, delvis eftersom mannen är så outtröttlig som han är begåvad, delvis eftersom bland hans många arbetstillfällen har ett antal nära-ofrånkomliga kulturella j...

Av fopna baran - 8 maj 2011 17:20

Varje år Turner priset listan upprättas av fyra domare med individuell smak, synsätt och bakgrund. Det finns ingen kontinuitet, och priset är inte en Lifetime Achievement Award, utan snarare syftar till att strikt belöna de fyra bästa utställningar s...

Av fopna baran - 8 maj 2011 17:05

"Varning: Skott kommer att avlossas vid kvällens föreställning." Åh nej. Måste de vara? Kan jag inte få dig att tänka om? Om det finns en sak jag gillar ännu mindre än skottlossning under kvällens föreställning, det är nervös väntan på skottlossning ...

Av fopna baran - 8 maj 2011 17:01

De stannar, punkt gjorts. "Ser du?" säger en av dem. "Du ser hur det kan vara överspelade?" De är unga stjärnor av Attack Block , en ny sci-fi film regisserad av Joe Cornish som ställer ett gäng södra London egendom barnen mot gorilla-liknande utomjo...

Av fopna baran - 8 maj 2011 17:00

Pauline McLynn vet att hon har ett maraton framåt. Peggy Ashcroft beskrev en gång Winnie i Becketts Lyckliga dagar , som den kvinnliga motsvarigheten till Hamlet - en "toppmöte" roll. Winnie är på scenen hela tiden med bara en handväska och ett ensta...

Ovido - Quiz & Flashcards